ASAHI - terveysliikunta

ASAHI - lisää energiaa ja toimintakykyä päivän jokaiseen hetkeen


Asahi-terveysliikuntamenetelmä on kehitetty ennaltaehkäisemään ja hoitamaan suomalaisten yleisimpiä terveysongelmia, ja se sopii ihan kaikille. Erityisen hyvin Asahi soveltuu ikääntyneille ihmisille, joilla toimintakykyä pyritään pitämään yllä liikunnan avulla.


Asahi on rauhallista, kehoa kuuntelevaa ja soljuvaa terveysliikuntaa, jossa on nähtävissä liikkeitä tai chista, chi kungista ja joogasta. Lähtökohtaisesti Asahi on laji, joka hoitaa kehoa niskasta nilkkaan. Se koostuu yksinkertaisista liikkeistä, jotka sopivat kaikille eikä liikuntataustaa harrastamiseen vaadita.

Asahin liikkeet suoritetaan hitaan hengityksen tahdissa, joka on oleellinen osa harjoitusta. Liikkeet ovat pehmeitä ja ne suoritetaan minimaalisen voimanponnistuksen avulla. Lisäksi se on myös turvallinen. Asahia voi harjoittaa, vaikka olisi erinäisiä vaivoja, sillä se ei vaurioita niveliäkään.


Asahi ylläpitää ja hoitaa terveyttäsi:

  Kehon ja mielen liikuntamuoto, joka sopii jokaiselle

  Lihaksisto vahvistuu ja oppii rentoutumaan

  Nivelet vahvistuvat ja notkistuvat

  Lievittää niska- ja hartiaseudun vaivoja

  Laukaisee lihasjännityksiä

  Tasapaino paranee ja kaatumisvammat harvenevat


Asahin avulla mieli virkistyy, stressi poistuu ja unen laatu paranee.


Järjestämme Asahia pienryhmätoimintana toimipisteessämme. Voit myös koota oman ryhmäsi ja tulemme pitämään Asahi-tunnin. Kysy rohkeasti, kerromme mielellämme lisää!